Stationsplein 18

Stationsplein 18

Stationsplein 0101render Website v4 | Stationsplein 18
Stationsplein 2D3D 04 3 Stationsplein 2D3D 04 4 Stationsplein 2D3D 04 5 Stationsplein 2D3D 04 6
Steenwijk / Stationsplein 18 € 375.000 k.k. Beschikbaar

Stationsplein 18 beschikt over een extra ruime eigen berging direct tegenover het appartement en is gesitueerd bij de algemene ingang van het gebouw. Een slim geplaatste muur scheidt de living van de sanitaire ruimten, zonder teniet te doen aan het ruimtelijke effect dat de appartementen in dit gebouw zo kenmerkt. Met een oppervlak van 139m2 biedt nummer 18 alle woongemakken in een intieme setting.

De entree nodigt uit om direct door te lopen naar de living, maar staat ook in open verbinding met het gastentoilet, de berging en de badkamer. In de berging is ruimte voor het witgoed en bevinden zich ook de cv-ketel, meterkast en de mechanische ventilatie. De bijna vierkante badkamer heeft voldoende ruimte voor een douche, toilet en wasmeubel. Naast de badkamer is een extra kamer gesitueerd. In deze kamer is geen directe daglichttoetreding, maar dit kan eventueel wel gecreëerd worden, bijvoorbeeld door het plaatsen van een breed kozijn boven de keuken. Middels een halve scheidingsmuur zijn deze vertrekken gescheiden van het woongedeelte. De living met open keuken geniet van zowel zicht op het station als de prachtige magnoliabomen op het oosten. Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer gelegen. Deze is voorzien van een praktische nis voor bijvoorbeeld een grote kastenwand. De eigen berging ligt tegenover de entree van de woning en is bijna 3m2 groter dan de overige bergingen in het gebouw. Het appartement is te bereiken via de centrale ingang, maar ook via de kelder met lift.

Van voormalig kantoor naar wooncomplex met tien appartementen. In tijden van woningtekort een geweldige oplossing voor een anders leegstaand gebouw. Dit complex is voorzien van tien, ieder unieke, appartementen. Geen één appartement is hetzelfde, elk heeft zijn eigen verrassende elementen en dat maakt wonen aan het Stationsplein heel bijzonder.

Alle appartementen worden voorzien van een eigen berging. Stationsplein 14 en 18 hebben deze praktisch naast de eigen entree liggen en de overige 8 bergingen zijn gesitueerd in de kelder. In de kelder is verder een gedeelde ruimte met voldoende oplaadpunten voor de elektrische fietsen. Elk appartement heeft hier tevens nog een eigen installatiekast voor de water- en gasmeter. Vanuit de kelder is er toegang tot het trappenhuis met lift, de parkeerkelder en de gemeenschappelijke tuin welke zich langs het water uitstrekt.

Voor de bewoners van het complex is er tevens volop parkeerruimte op de parkeerplaats buiten. De parkeerplaats wordt afgesloten middels een elektrisch bedienbare slagboom. Ook zijn er 8 overdekte parkeerplaatsen beschikbaar. Deze overdekte parkeerplaatsen liggen in de kelder van het complex en zijn te bereiken middels een volledig elektrisch afsluitbaar hek. De overdekte parkeerplaatsen kunnen worden bijgekocht voor een bedrag van €12.500,- per parkeerplaats.

De gemeenschappelijke tuin is voor alle bewoners toegankelijk, ligt aan het water en geniet van bomen, groen en leuke plekjes om heerlijk te zitten.

In de komende weken zal deze site beetje bij beetje bijgewerkt worden met alle relevante informatie, over de appartementen zelf, over de algemene voorzieningen, de vereniging van eigenaren, de woonomgeving en tal van andere zaken.

Ben je nu al geïnteresseerd en heb je je favoriete appartement al ontdekt? Schrijf je dan via de contact knop snel in voor een bezichtiging.

 

Interesse in deze woning?

Stuur ons een mail of Bel: 0521 711 002

Video

Kenmerken

Bouw

Soort appartement Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2001
Toegankelijkheid Toegankelijk voor minder validen en toegankelijk voor ouderen
Soort dak Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woning 139 m2
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte -
Gebruiksoppervlakte externe bergruimte 6,8 m2
Inhoud 546 m3

Indeling

Aantal kamers 2 slaapkamers
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen -
Woonlagen 1
Gelegen op Begane grond
Voorzieningen Lift

Energie

Energielabel A+
Isolatie Volledig geïsoleerd, dubbel glas
Verwarming Cv-ketel
Warm water Cv-ketel
CV-Ketel Nefit proline nxt

Buitenruimte

Ligging In Centrum, nabij openbaar vervoer en uitvalsweg

Berging, garage en parkeren

Schuur/berging Inpandig
Garage Optie
Capaciteit 1 auto
Parkeergelegenheid Buitenparkeerterrein achter slagboom

VVE

Inschrijving KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Nog onbekend
Reservefonds aanwezig Ja
Onderhoudsplan Ja
Opstalverzekering Ja

Plattegronden

Stationsplein 2D3D 04 3 Stationsplein 2D3D 04 4 Stationsplein 2D3D 04 5 Stationsplein 2D3D 04 6 Stationsplein 2D3D 04 7 Stationsplein 2D3D 04 8 Stationsplein 2D3D 04 9

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact met ons op