Reviews

9

Het was erg fijn zaken te doen met Van Stenwic Makelaar. We hebben via hun een huis gekocht en ons andere huis daar verkocht .

Toegankelijk, vriendelijk, behulpzaam en staan echt voor zijn klant.

Regelen echt alles voor je. Ook tijdens de overgangsperiode van Harold naar Peter ging het goed. Zou andere mensen zekers deze makelaar adviseren. Wij zijn blij dat zij op ons pad kwamen en wonen nu in het huis wat we zochten en aan onze wensen voldoet .

 

Verkopers Bultweg, de Bult

10

Bij de eerste ontmoeting hadden we direct een goed gevoel. Dit bleek volledig te kloppen. Peter is een professionele makelaar die verstand van zaken heeft. Hij is communicatief en houdt je op de hoogte. We hadden korte lijntjes en werden tijdens het hele proces snel en goed geholpen door hem of Rosanne. Hij heeft ons uitstekend begeleid bij elke stap en kunnen hem oprecht aan iedereen aanraden!

Het was een fijne samenwerking!

Verkopers Overegge 24, Zuidveen

10

Een huis kopen is spannend. En daarna je eigen huis verkopen is nog een graadje erger. Het is dan prettig als je wordt bijgestaan door iemand die er verstand van heeft. Peter Wester valt in die categorie. Hij is bij vragen of onzekerheden bovendien altijd bereid tijd voor je vrij te maken en heeft z’n zaken prima voor elkaar. Z’n opstelling en manier van handelen hebben wij ervaren als realistisch, vriendelijk, en daardoor van meet af aan, vertrouwenwekkend.

Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.

Verkopers Kallenkoterallee, Steenwijk

10

Ondanks dat het kantoor werd overgenomen bleef het allemaal soepel lopen. Wij zijn ontzettend tevreden!

Een zeer gemotiveerd team!

Verkopers Vermeerstraat 26, Steenwijk

10

Een heel fijn contact gehad met de makelaar (Peter). Hij is altijd heel beleefd, spontaan en heeft zeker verstand van zaken! Altijd een goede uitleg gehad over de genomen stappen bij het verkopen van het huis.

Deze makelaardij is zeker een aanrader!

Verkopers Bleekersbrink 5, Eesveen

10

Duidelijk, Eerlijk, Modern

Geen gehaaide makelaar, maar relaxed, open en eerlijk. Dat is het fijne aan Van Stenwic Makelaardij. Het contact met Peter verliep soepel en vlot (ook informeel snel schakelen op de app) en de verkoop aanpak past bij de huidige tijd. Goede inzet van social media.

Voor de bezichtigingen zowel voor- als achteraf goed geïnformeerd over de bezoeken en hierdoor duidelijke verwachtingen geschetst richting alle betrokkenen.

In de gesprekken heeft Peter goed geadviseerd voor de verkoop en je merkt dat de vraag 'Hoe zet ik deze woning zo goed mogelijk in de picture?' centraal staat.

Aanrader!

Verkopers Berkenlaan 18, Kalenberg

9

Na het uitgeven van de opdracht aan Van Stenwic, werd er snel geschakeld, waardoor de woning snel op de markt kwam. Dit werd voorafgegaan door een reel. Die werd binnen een paar uur 1000 keer bekeken, wat de Funda views, een dag later, ten goede kwam.

Het contact met de makelaar, dhr Wester en zijn team, verliep laagdrempelig en prettig.

Verkopers Kazerneplein 30, Steenwijk

9

Contact was goed, goede communicatie en meedenken voor de verkoop.

Omdat we het appartement zelf niet bewoonde was de hulp uitstekend wat betreft zaken rond VVE e.d.

Verkopers De Tippe 7, Steenwijk

10

Bijzonder vakkundige makelaar! Denkt goed mee en weet uitstekend wat er in de markt speelt. Verder een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Verkopers Mauritsweg 1C, Noordwolde

8

Super goede begeleiding, neemt de tijd voor je zeer persoonlijk contact.
Wij zijn zeer tevreden over hun diensten.

Verkopers Binnenweg 46, Nijeveen

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact met ons op