Reviews

10

Duidelijke intake, goed beeldmateriaal en snelle acties en reacties daarna.
Eigenlijk kan je zeggen: zo moet het altijd zijn!

Verkopers De Spitzen 16 Tuk

10

Leuk contact, je kunt altijd terecht met vragen en erg snel op funda en social media plaatsing van de woning.

Verkopers Overegge 22 Zuidveen

10

Top en spontane makelaar (team) die net wat extra's voor je doet. Komt alle afspraken na, ontzorgd, houdt contact, geen vraag is te veel of te gek. Blij dat wij jullie als makelaar hebben/hadden. Super Dank

Verkopers P.W. Janssenlaan 25 Vledderveen

10

Goede en betrouwbare makelaar, die weet wat hij doet. Zeer vriendelijke medewerkers waar je met al je vragen terecht kunt en meteen een antwoord krijgt. Ons huis was snel verkocht en dat nog wel in vakantietijd. Super tevreden.

Google review verkopers Burgemeester G W Stroinkweg 76 Zuidveen

9

Een makelaar met medewerkers die echt met je meedenken en qua presentatie echt van “deze tijd” zijn!

Verkoper Kallenkoterallee 21 Steenwijk

8

De heel persoonlijke benadering was voor mij een prettige ervaring. En het maken van de foto- en videopresentatie werd professioneel aangepakt en heeft zeker bijgedragen aan en vlotte verkoop.

Verkoper Bergsteinlaan 56 Tuk

8

Klein kantoor, familiebedrijf, prettig contact, korte lijntjes, denken goed mee, hele goede ervaring met deze makelaar.

Verkoper Harmen van Swinderenstraat 4 Steenwijk

9

Het contact met de makelaar verliep goed. Neemt initiatief. Doet aanbevelingen. Neemt regelmatig contact op over het verloop.

Verkopers De wiende 23 Steenwijk

10

Wij zijn super tevreden over de deskundigheid en expertise van Harold en Kris. Elke vraag die we hadden werd snel en duidelijk beantwoord. Wij raden zeker anderen aan gebruik te maken van hun service! Wij zijn super blij met ons toekomstige huis!

Aankopers Koterhoek 12a Steenwijk

9

Verwachtingen waren hoog gespannen, wij werkte voor het eerst met deze makelaar, hadden enige ervaring met andere makelaars.
Resultaat was boven verwachting professionele aanpak, inventief en attractief.
Voor het eerst en echt goed gevoel.
Aanrader voor elke (ver)koper.

Verkopers Tukseweg 110 Steenwijk

9

Super vakkundig, snel geholpen. Maakt tijd voor al je vragen. (Er komt toch veel op je af). Ook de presentatie van de woning vonden wij super, modern en de postieve aspecten worden mooi uitgelicht zonder te overdrijven. Van Stenwic heeft voor ons echt gezorgd dat het overzichtelijk en goed verliep, zonder dat het zwaar of ingewikkeld werd. Wij raden ze 100% aan.

Verkopers Herenslagen 106 Steenwijk

9

Het contact met Harold en Kris verliep prima en soepel. Zaken werden vlot geregeld, ook toen er belangstelling voor het huis bleek voordat het te koop kwam zijn presentaties versneld.
Hele goede films en foto's zijn gemaakt voor het weergeven van de woning.

Verkoper 2 Kallenkoterallee 121 Steenwijk

8

Erg prettig en duidelijk.
Goede communicatie.
Ik kon altijd langskomen op kantoor.
Mooie reportage voor Funda.

Verkoper 1 Kallenkoterallee 121 Steenwijk

Verkopers Meppelerweg 91, Steenwijk

8

Het is een leuk team met korte lijntjes. Ze zijn eerlijk, vriendelijk en betrouwbaar. Zeker aan te raden.

Aankopers Oosterhoek 17 Tuk

9

Persoonlijk en deskundig en vakkundig personeel met uitstekende foto's en video's en zeer goede beschrijving.

Verkopers Brigade 38 Steenwijk

10

Harold (en Kris overigens) was meedenkend, kritisch, en behulpzaam. Heeft ons ondanks de gerichte aankoop ook nog ter vergelijking e.e.a laten zien. Goed bereikbaar, komt afspraken na.

Aankopers Meppelerweg 132 Steenwijk

9

Korte lijnen, snel handelen, duidelijke communicatie, professioneel bij bezichtiging, goede hulp, kritische blik, perfect resultaat.

Aankopers Veneweg 25 Wanneperveen

9

Contact met makelaar was goed en de deur staat altijd open voor vragen. Goed en duidelijk geholpen en fijne begeleiding.

Verkopers Burgemeester G W Stroinkweg 153 Onna

10

Ja gewoon super! Het hele proces van kennismaking tot verkoop verliep prettig. Korte lijnen, snelle reactie, deskundig. Ons huis was binnen no time verkocht.

Verkopers Burgemeester G W Stroinkweg 163 Onna

8

Fijn contact. Snelle reacties en super service. Het filmpje van mijn huis was erg leuk gedaan. Deskundig.

Verkoper Mr Hillebrand Tuttelstraat 10 Steenwijk

10

Veel kennis van zaken. Zijn presentatie van het huis op de site vind ik boven gemiddeld. Alles snel geregeld. En dan is hij en zijn team ook nog eens heel vriendelijk.

Verkopers Hoofdstraat 9 Oldemarkt

8

Er was een goede samenspraak en in onderling overleg kon de woning snel verkocht worden. Van Stenwic is kleinschalig en dat maakte het persoonlijk en nabij. Dik tevreden mee.

Verkopers Pepergaweg 53 Steggerda

9

Wij zijn heel goed geholpen door Harold en Kris. Door de goede kennis van van stenwic is ons huis voor een acceptabele prijs verkocht en konden wij ons nieuwe huis aankopen. Wij zijn zeer tevreden.

Verkopers Westercluft 41 Steenwijk

10

Top communicatie! Harold en Kris zijn twee hele betrokken mensen. Gezelligheid gaat samen met een scherp oog en expertise. Zeer blij met jullie als aankoopmakelaar!

Aankopers Koningin Julianaweg 32 Oldemarkt

8

Het hele team van Van Stenwic makelaars heeft bij ons een geweldige indruk achtergelaten. Harold als onze begeleider bij het verkoopproces, Kris als contactpersoon op kantoor en Hannah als de fotograaf die een fantastische fotoreportage heeft gemaakt We werden steeds goed op de hoogte gehouden van verloop van de verkoop. Bij vragen werden we vlot geholpen! Kortom. We willen Van Stenwic makelaars graag aanbevelen

Verkopers Mauritsweg 1 C Noordwolde

Aankopers Kallenkoterallee 78, Steenwijk

10

We hebben zeer goede ervaringen met Harold en Kris. Prettig in de omgang en eerlijke en open communicatie. Woning is snel verkocht. Bedankt voor jullie inzet! Ik kan hen alleen maar aanbevelen.

Verkopers Burgemeester Boldinghlaan 10 Tuk

10

Wij tevreden met de verkoop van ons huis door van Stenwic. Deskundig, mooie foto’s en een hele snelle verkoop.

Verkopers Oostwijkstraat 5 Steenwijk

10

We zijn van begin tot eind goed geholpen. Elke vraag werd snel en goed beantwoord. Geen één vraag was te veel. Hannah heeft prachtige foto's gemaakt en Harold en Kris hebben de verkoop goed begeleid. Het persoonlijke contact hebben we als super prettig ervaren. Bedankt!

Verkopers Burgemeester G W Stroinkweg 101 Zuidveen

8

Het contact was erg goed, vriendelijk en weet waar hij over praat. Ik zou deze makelaar aanraden, een prettige ervaring mee gehad.

Verkopers Compagnie 65 Steenwijk

10

Goede en duidelijke communicatie, het onderlinge contact vooraf en tijdens het verkoopproces zorgde ervoor dat we precies wisten wat er speelde. Onze woning werd uitstekend in de markt gezet, de digitale mogelijkheden zijn uitstekend benut.

Verkopers Kallenkoterallee 171 B Steenwijk

10

Ontzettend gedreven makelaar die geen uitdaging uit de weg gaat. Is eerlijk en betrouwbaar en altijd positief ingesteld. Wij zouden van Stenwic aan iedereen aanraden en als we ooit nog iets verkopen of kopen gaan wij zeker naar van Stenwic!

Verkopers Willem Lodewijkhof 38 Steenwijk

10

Team Stenwic heeft ons super geholpen met de zoektocht en aankoop van onze nieuwe woning. Ze waren altijd beschikbaar voor vragen en advies en ze hebben echt de tijd genomen om ons te helpen. Ik kan hun zeker aanraden!

Google Review Aankopers Ten Holtheweg 3a Steenwijkerwold

8

Prima makelaar zonder blabla. Gewoon zegt wat hij doet en doet wat is gezegd. Is duidelijk en komen afspraken correct na (lekker ouderwets), korte lijntjes en proactief als huis net in de verkoop staat als de piek in de markt voorbij is. Bovendien een prima (social) mediateam. Zij komen met waardevolle tips voor een tweede media ronde. Kortom, echt een aanbeveling het team van Stenwic.

Verkopers Buitengracht 38 Steenwijk

10

Vooraf hebben we een gesprek met Harold gehad over de verwachte marktwaarde van ons huis. Hij gaf ons goed inzicht en heeft de uiteindelijke verkoop goed begeleid. Het contact met Van Stenwic was vertrouwd, goed bereikbaar en duidelijk!

Verkopers Korporaal 21 Steenwijk

9

Leuk en goed contact. Korte lijnen, schakelt snel en betrokken makelaar. Daarnaast is de video een leuke toevoeging voor de verkoop! Nogmaals bedankt!

Verkopers Wilhelminastraat 3B Blokzijl

9

Vanaf het begin van onze zoektocht hebben jullie ons geholpen:
door mee te denken, te luisteren, mee te bewegen met onze eisen en wensen die nogal wisselden, en een lekker bakje koffie.
We zijn blij met de woning die, toch nog heel onverwacht, op ons pad gekomen is.

Aankopers Waardeel 54, Steenwijk

8

Een prettige makelaar. Goede bereikbaarheid, informeel en oprechte vriendelijkheid als klantgerichte vaardigheden. Adviseert goed over de strategie van eerste moment tot en met verkoop en de afhandeling daarvan.

Verkopers Kooibos 5, Scheerwolde

9

Heel goed mee gedacht! Eerlijk en betrouwbaar. Zeker aan te bevelen, vooraf een prijsafspraak gemaakt je weet precies waar je aan toe bent. Open en eerlijk contact.

Verkopers Steenwijkerdiep 40a, Steenwijk

10

Van Harold en zijn team kan met recht gezegd worden dat zij profesioneel en kundig zijn. Inhoudelijk is Harold goed op de hoogte van de huizenmarkt. Daarnaast is het een sociaal team en verliep het contact soepel en waren de gesprekken altijd helder. Wij bevelen hem ten zeerste bij iedereen aan.

Verkopers Het Bolwerk 19, Steenwijk

10

Een goede makelaar met heel fijn/kundig personeel!

Google Review Verkopers Oostercluft 366, Steenwijk

9

Iedereen op kantoor dacht mee en er werd regelmatig geschakeld bij twijfel huizen. Eerlijk waren ze ook over de huizen die ik aandroeg die misschien minder mooi waren dan de foto’s lieten zien. Bij de bezichtiging waren ze kritisch maar dachten ook mee over oplossingen. Harold en Kris beiden hebben me goed gelopen bij de bezichtiging en daarna bij de onderhandelingen. Heel blij met dit makelaars kantoor.

Aankoper Oldemarktseweg 13, Tuk

10

Ter zake kundig. Prettig contact. Samenwerking met notaris was prima, waardoor verbinding tussen ons als verkoper en potentiële koper perfect werd geregeld.

Verkoper Julianastraat 18, Steenwijk

10

In deze tijd is het vaak weken wachten op de fotograaf, deze makelaar heeft zelf een fotograaf wat er voor zorgt dat de woning snel op de markt kan komen. De woning was vanaf aanmelding van ons aan makelaar binnen 3 weken verkocht (normaal moet je vaak al 3 weken wachten voor er een fotograaf kan komen). Fijn contact met de mensen die er werken; van te voren een fijn gesprek en tijdens de verkoopperiode zijn we goed op de hoogte gehouden. Wij zijn zeer tevreden.

Verkopers Paardendreef 71, Noordwolde

10

Altijd bereikbaar en deskundig advies. Na dat wij hebben aangegeven dat wij graag de woning zouden willen kopen, heeft van Stenwic het over genomen en zelfs onder de vraagprijs de woning voor ons weten te kopen. Zeker geen spijt van dat we de aankoop makelaar erbij gehaald hebben.

Aankopers Meidoornstraat 9, De Blesse

8

Het is heel gemakkelijk om hierop een antwoord te geven. Het was allemaal prima. Begeleiding was goed. Prima.

Verkopers Meppelerweg 129, Onna

8

Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht bij de notaris, een snelle en deskundige afhandeling van de verkoop van de woning.

Verkopers Paasweide 47, Steenwijk

9

Het contact met de makelaar verliep prima, deze was goed bereikbaar en reageerde snel. Harold is deskundig en vriendelijk, nam de tijd en luisterde goed naar onze wensen. Hij wees ons bij woningen actief op minpunten die we zelf over het hoofd zagen en dacht mee over oplossingen. Ook de medewerkers van het kantoor zijn vriendelijk en behulpzaam.

Aankopers Berg en Bos 24, Tuk

10

Vriendelijke goede makelaar. Heeft het huis van mijn vader verkocht en bij toeval hebben wij ook via hun ons geweldige huis gekocht. Een makelaar die zich 100 % inzet voor koop en verkoop. Top 💪💪💪

Google review Gerard en Margriet

10

Toen wij ons aan het oriënteren waren hebben wij afspraken gemaakt met diverse lokale makelaars. Dit was een van de eerste huizen die we verkochten dus het was nog allemaal nieuw. Harold maakte alles begrijpelijk en nam ons goed mee bij elke stap van het proces. We hadden direct een goed gevoel bij hem. De fotos en de funda pagina waren snel geregeld en het contact voor bezichtigingen verliep uitstekend. Als we terugdenken is hetgene wat ons het meeste opviel hoe proactief Van Stenwic was; ze dachten heel goed mee, begeleidden het verkoopproces tot in de puntjes en waren altijd zeer goed bereikbaar. We hadden niet blijer kunnen zijn met onze keuze voor Harold en zijn team!

Verkopers Woldpromenade 14, Steenwijk

10

Wat een leuk en gezellig bedrijf! Een aanrader. 

Facebook review verkopers Siebenweg 1, Wanneperveen

10

Contact was erg goed. Harold is een sociale man met verstand van zaken. Eerlijke en duidelijke prijs. En leuke manier van presenteren via een reel-filmpje.

Verkopers Compagnie 9, Steenwijk

10

Contact gelijk goed, ontspannen, geïnteresseerd en vakkundig. Hele team krijgt van mij dikke voldoende.

Verkoper Sangerland 6, Steenwijk

10

Makelaardij Van Stenwic heeft ons vanaf begin tot eind op een heel prettige, zeer vriendelijke en voorkomende wijze begeleid in het verkoopproces. Duidelijk, eerlijk en deskundig, altijd goed bereikbaar, altijd bereid om mee te denken en te begeleiden bij ieder deel van het verkoopproces.

Verkopers Bremstraat 31, Wolvega

10

Heel prettig en professioneel contact met de makelaar. Altijd te bereiken bij vragen . De prijsafspraak is ook echt een pré . Ja we zijn heel erg tevreden!!!

Verkopers Koorncamp 15, Vledder

9

Ondanks de grote afstand (wij wonen nog in Zweden ) verliep het geheel soepel. We waren niet in staat het huis zelf te beoordelen. Maar de makelaar samen met onze zoon heeft een prima job gedaan.

Aankopers Meerkoet 37, Meppel

10

Prima makelaar, kennis van zaken. Goed bereikbaar. Heel nette, vaste prijs. Kent duidelijk de mensen in het lokale veld (taxateurs etc) wat ons veel rust gaf. Sympathiek team.

Verkopers Noordersingel 11, Steenwijk

9

Fijn contact met makelaars en fotografe, originele ideeën voor promotie op andere sociale media, vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Vooraf juiste inschatting van prijsniveau, helaas niet de aantallen kijkers zoals vooraf ingeschat. Ook begeleiding NA verkoop heel erg professioneel. Deze makelaar is echt een aanrader!

Verkopers Struikheide 9, Steenwijk

10

Ik heb Harold leren kennen als verkoopmakelaar. In onze zoektocht zijn wij meerdere verkopende makelaars tegen het lijf gelopen maar het contact met Harold sprong daar bovenuit. Omdat het niet lukte in deze tijd van de markt om op eigen houtje een huis te vinden hebben wij besloten een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Harold heeft binnen een maand het juiste huis gevonden voor ons en heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop. Wij hebben zelfs niet hoeven overbieden om ons droomhuis te bemachtigen. Al met al, een meer dan prettige persoonlijkheid die, ongeacht de rol, oog heeft voor zowel de verkopende als aankopende partij.

Aankopers Kallenkoterallee 78, Steenwijk

10

Wij zijn erg goed geholpen door Van Stenwic (Harold en de medewerkers) uit Steenwijk. Met de makelaar was een goede klik en hij schatte goed in wat wij zochten en wat bij ons zou passen. Met alle vragen konden wij bij hem en de medewerkers terecht en werden snel te woord gestaan en naar tevredenheid geholpen. Het is niet niets om aan de andere kant van het land een woonhuis (droomhuis) te vinden, zeker in de huidige woningmarkt. Wij vonden de aankoop erg spannend en waren blij met de hulp bij het proces. De informele sfeer van de gesprekken met formele inhoudelijke kennis en concrete begeleiding is ons erg goed bevallen. Het onderhandelen over de prijs is niet meer echt van toepassing met een inschrijvingsprocedure. We kregen hier wel erg goed advies over met het resultaat bod geaccepteerd!

Aankopers Ruiterweg 16, Darp

10

Harold is een betrokken makelaar en erg actief meedenkend. Samen met zijn team zijn ze gericht om het beste uit het proces te halen! Achterover leunen, waar sommige makelaars goed in zijn, komt niet in hun woordenboek voor! Vandaar een dikke 10.

Verkoper Meester Zigher ter Steghestraat 2, Steenwijk

10

Contact met Stenwic verliep goed. Fijne communicatie, de lijntjes waren kort en goed. Aardige en betrouwbare mensen!!

Verkopers Emmastraat 9, Steenwijk

10

Goed contact. Alles in overleg, je wordt goed op de hoogte gehouden van alle stappen. Heeft de onderhandelingen zeer goed en snel gedaan. Alleen maar complimenten voor het team Stenwic!

Aankopers Oosterwijkstraat 63, Steenwijk

10

Heel fijn contact , mens tot mens, rustig, meedenkend, laagdrempelig, goede kennis van de markt, eerlijk en absoluut betrouwbaar!! En dat wil wat zeggen in het makelaars wereldje. Ik beveel deze makelaar meer dan van harte aan.

Verkoper Julianastraat 22, Steenwijk

10

Betrokken, vriendelijk, nuchter, nauwgezet en deskundig. Kwaliteiten die van onschatbare waarde zijn voor mij als 'voor de eerste keer-' koper. Ze begrepen goed wat ik nodig had, stelden cruciale vragen en begeleidden fantastisch vanuit het hart vind ik.

Aankoper Oosterwijkstraat 25, Steenwijk

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact met ons op