Reviews

10

In deze tijd is het vaak weken wachten op de fotograaf, deze makelaar heeft zelf een fotograaf wat er voor zorgt dat de woning snel op de markt kan komen. De woning was vanaf aanmelding van ons aan makelaar binnen 3 weken verkocht (normaal moet je vaak al 3 weken wachten voor er een fotograaf kan komen). Fijn contact met de mensen die er werken; van te voren een fijn gesprek en tijdens de verkoopperiode zijn we goed op de hoogte gehouden. Wij zijn zeer tevreden.

Verkopers Paardendreef 71, Noordwolde

10

Altijd bereikbaar en deskundig advies. Na dat wij hebben aangegeven dat wij graag de woning zouden willen kopen, heeft van Stenwic het over genomen en zelfs onder de vraagprijs de woning voor ons weten te kopen. Zeker geen spijt van dat we de aankoop makelaar erbij gehaald hebben.

Aankopers Meidoornstraat 9, De Blesse

8

Het is heel gemakkelijk om hierop een antwoord te geven. Het was allemaal prima. Begeleiding was goed. Prima.

Verkopers Meppelerweg 129, Onna

8

Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht bij de notaris, een snelle en deskundige afhandeling van de verkoop van de woning.

Verkopers Paasweide 47, Steenwijk

9

Het contact met de makelaar verliep prima, deze was goed bereikbaar en reageerde snel. Harold is deskundig en vriendelijk, nam de tijd en luisterde goed naar onze wensen. Hij wees ons bij woningen actief op minpunten die we zelf over het hoofd zagen en dacht mee over oplossingen. Ook de medewerkers van het kantoor zijn vriendelijk en behulpzaam.

Aankopers Berg en Bos 24, Tuk

10

Vriendelijke goede makelaar. Heeft het huis van mijn vader verkocht en bij toeval hebben wij ook via hun ons geweldige huis gekocht. Een makelaar die zich 100 % inzet voor koop en verkoop. Top 💪💪💪

Google review Gerard en Margriet

10

Toen wij ons aan het oriënteren waren hebben wij afspraken gemaakt met diverse lokale makelaars. Dit was een van de eerste huizen die we verkochten dus het was nog allemaal nieuw. Harold maakte alles begrijpelijk en nam ons goed mee bij elke stap van het proces. We hadden direct een goed gevoel bij hem. De fotos en de funda pagina waren snel geregeld en het contact voor bezichtigingen verliep uitstekend. Als we terugdenken is hetgene wat ons het meeste opviel hoe proactief Van Stenwic was; ze dachten heel goed mee, begeleidden het verkoopproces tot in de puntjes en waren altijd zeer goed bereikbaar. We hadden niet blijer kunnen zijn met onze keuze voor Harold en zijn team!

Verkopers Woldpromenade 14, Steenwijk

10

Wat een leuk en gezellig bedrijf! Een aanrader. 

Facebook review verkopers Siebenweg 1, Wanneperveen

10

Contact was erg goed. Harold is een sociale man met verstand van zaken. Eerlijke en duidelijke prijs. En leuke manier van presenteren via een reel-filmpje.

Verkopers Compagnie 9, Steenwijk

10

Contact gelijk goed, ontspannen, geïnteresseerd en vakkundig. Hele team krijgt van mij dikke voldoende.

Verkoper Sangerland 6, Steenwijk

Aankopers Kallenkoterallee 78, Steenwijk

10

Makelaardij Van Stenwic heeft ons vanaf begin tot eind op een heel prettige, zeer vriendelijke en voorkomende wijze begeleid in het verkoopproces. Duidelijk, eerlijk en deskundig, altijd goed bereikbaar, altijd bereid om mee te denken en te begeleiden bij ieder deel van het verkoopproces.

Verkopers Bremstraat 31, Wolvega

10

Heel prettig en professioneel contact met de makelaar. Altijd te bereiken bij vragen . De prijsafspraak is ook echt een pré . Ja we zijn heel erg tevreden!!!

Verkopers Koorncamp 15, Vledder

9

Ondanks de grote afstand (wij wonen nog in Zweden ) verliep het geheel soepel. We waren niet in staat het huis zelf te beoordelen. Maar de makelaar samen met onze zoon heeft een prima job gedaan.

Aankopers Meerkoet 37, Meppel

10

Prima makelaar, kennis van zaken. Goed bereikbaar. Heel nette, vaste prijs. Kent duidelijk de mensen in het lokale veld (taxateurs etc) wat ons veel rust gaf. Sympathiek team.

Verkopers Noordersingel 11, Steenwijk

9

Fijn contact met makelaars en fotografe, originele ideeën voor promotie op andere sociale media, vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Vooraf juiste inschatting van prijsniveau, helaas niet de aantallen kijkers zoals vooraf ingeschat. Ook begeleiding NA verkoop heel erg professioneel. Deze makelaar is echt een aanrader!

Verkopers Struikheide 9, Steenwijk

10

Ik heb Harold leren kennen als verkoopmakelaar. In onze zoektocht zijn wij meerdere verkopende makelaars tegen het lijf gelopen maar het contact met Harold sprong daar bovenuit. Omdat het niet lukte in deze tijd van de markt om op eigen houtje een huis te vinden hebben wij besloten een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Harold heeft binnen een maand het juiste huis gevonden voor ons en heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop. Wij hebben zelfs niet hoeven overbieden om ons droomhuis te bemachtigen. Al met al, een meer dan prettige persoonlijkheid die, ongeacht de rol, oog heeft voor zowel de verkopende als aankopende partij.

Aankopers Kallenkoterallee 78, Steenwijk

10

Wij zijn erg goed geholpen door Van Stenwic (Harold en de medewerkers) uit Steenwijk. Met de makelaar was een goede klik en hij schatte goed in wat wij zochten en wat bij ons zou passen. Met alle vragen konden wij bij hem en de medewerkers terecht en werden snel te woord gestaan en naar tevredenheid geholpen. Het is niet niets om aan de andere kant van het land een woonhuis (droomhuis) te vinden, zeker in de huidige woningmarkt. Wij vonden de aankoop erg spannend en waren blij met de hulp bij het proces. De informele sfeer van de gesprekken met formele inhoudelijke kennis en concrete begeleiding is ons erg goed bevallen. Het onderhandelen over de prijs is niet meer echt van toepassing met een inschrijvingsprocedure. We kregen hier wel erg goed advies over met het resultaat bod geaccepteerd!

Aankopers Ruiterweg 16, Darp

10

Harold is een betrokken makelaar en erg actief meedenkend. Samen met zijn team zijn ze gericht om het beste uit het proces te halen! Achterover leunen, waar sommige makelaars goed in zijn, komt niet in hun woordenboek voor! Vandaar een dikke 10.

Verkoper Meester Zigher ter Steghestraat 2, Steenwijk

Verkopers Meppelerweg 91, Steenwijk

10

Contact met Stenwic verliep goed. Fijne communicatie, de lijntjes waren kort en goed. Aardige en betrouwbare mensen!!

Verkopers Emmastraat 9, Steenwijk

10

Goed contact. Alles in overleg, je wordt goed op de hoogte gehouden van alle stappen. Heeft de onderhandelingen zeer goed en snel gedaan. Alleen maar complimenten voor het team Stenwic!

Aankopers Oosterwijkstraat 63, Steenwijk

10

Heel fijn contact , mens tot mens, rustig, meedenkend, laagdrempelig, goede kennis van de markt, eerlijk en absoluut betrouwbaar!! En dat wil wat zeggen in het makelaars wereldje. Ik beveel deze makelaar meer dan van harte aan.

Verkoper Julianastraat 22, Steenwijk

10

Betrokken, vriendelijk, nuchter, nauwgezet en deskundig. Kwaliteiten die van onschatbare waarde zijn voor mij als 'voor de eerste keer-' koper. Ze begrepen goed wat ik nodig had, stelden cruciale vragen en begeleidden fantastisch vanuit het hart vind ik.

Aankoper Oosterwijkstraat 25, Steenwijk

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact met ons op