Diensten Aankoop woning

Aankoop woning

Waardebepaling thumbnail v3 | Aankoop woning

De woningmakelaar voor uw nieuwe thuis!

Onze slogan zegt het al, bij ons zit je niet alleen goed als verkoper, maar ook als koper. Jaarlijks begeleiden wij tal van zoekers met het vinden van een nieuw thuis.

In de huidige markt wordt van een potentiƫle koper verwacht om snel te schakelen. Het is dan niet alleen moeilijk om er op tijd bij te zijn, maar ook om het hoofd koel te houden tijdens en na de bezichtiging. Hoe pak je de zoektocht het beste aan en waar moet je als koper goed om denken? Een makelaar neemt de grootste onzekerheden bij je weg en geeft je vertrouwen in het aankoopproces.

Bij Van Stenwic steken we daarom ook veel tijd en energie in al onze aankoopopdrachten. Vanaf het eerste gesprek, bij het samen bezichtigen van woningen, het uitbrengen van een bieding, tot aan de overdracht bij de notaris. Wij gaan voor een actieve benadering waarbij je als koper centraal staat.

Of je nu hulp nodig hebt bij het zoeken van een nieuw thuis of je hebt al een specifieke woning op het oog, wij passen ons proces hierop aan. In beide gevallen kun je bij ons terecht voor professionele begeleiding.

Wat wij doen als aankoopmakelaar:

  • We beginnen met een vrijblijvende intake waarin we samen jouw zoekprofiel samenstellen.

  • Elke dag controleert ons team of er voor jou passend nieuw aanbod is.

  • We proberen altijd mee te gaan op bezichtiging en nemen de tijd om samen achteraf na te bespreken.

  • Op kantoor doen we extra onderzoek naar o.a. de historie van de woning, het bestemmingsplan en vergelijken we de vraagprijs met recente verkopen.

  • Als we jouw droomhuis hebben gevonden, bespreken we samen welke bieding we gaan uitbrengen of welke onderhandelingsstrategie we gaan toepassen.

  • Aangekocht? Ons werk is nog niet klaar. We controleren de koopovereenkomst, onderhouden contact met de verkopend makelaar en zijn aanwezig bij de finale inspectie en overdracht.

Pas als jij de sleutel van jouw nieuwe thuis hebt ontvangen, zit ons werk erop. Samen beginnen we de zoektocht en samen sluiten we het af.

Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Op zoek naar tips over het aankopen van een woning? Neem een kijkje op onze Woonbeleving. Ons team beantwoord tal van vragen en geeft handige tips voor de aankoop van een nieuwe woning.

GeĆÆnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact met ons op