Team Van Stenwic Peter Wester

Peter Wester

Van Stenwic Peter Wester | Peter Wester

Mijn naam is Peter Wester, en ik ben opgegroeid in het prachtige Steenwijk. Na een succesvolle carrière in de bruisende vastgoedmarkt van Amsterdam en daarna in onze buurtgemeente Zwartewaterland, ben ik teruggekeerd naar mijn roots. Hier, in het hart van de regio die ik zo goed ken en waar mijn hart ligt, ben ik actief als makelaar.

Werken in Steenwijk en de omliggende plaatsen is een droom die uitkomt. Deze regio, met zijn historische charme, prachtige natuur en hechte gemeenschap, biedt een unieke woonomgeving die ik als geen ander begrijp. Ik ben er trots op om mijn uitgebreide kennis en ervaring in te zetten om u te helpen bij de aan- of verkoop van uw woning in deze bijzondere streek.

Bij elke stap van het proces kunt u rekenen op mijn persoonlijke aandacht en toewijding. Ik ken de markt, de mensen en de bijzondere eigenschappen van deze regio als mijn broekzak. Mijn doel is om samen met u het beste resultaat te behalen, zodat u zich net zo thuis voelt in Steenwijk en omgeving als ik.

Neem gerust contact met mij op om te ontdekken hoe ik u kan ondersteunen bij uw woonwensen. Samen maken we uw woondromen waar in het mooiste deel van Nederland!

Misschien vind je dit ook interessant?

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact met ons op