Diensten Verkoop woning

Verkoop woning

verkoopgesprek 2 | Verkoop woning

Verkopen doe je samen!

Wij staan voor een actieve, betrokken en persoonlijke benadering. Ons motto, verkopen doe je samen, is dan ook de leidraad waarlangs wij werken. Vanaf het eerste contact tot en met de handtekening bij de notaris adviseren wij wat de mogelijkheden en de beste aanpak en opties zijn. En daarin gaan we net even verder dan je wellicht gewend bent.

Tijdens een vrijblijvend verkoopgesprek komen we langs voor een nadere kennismaking. Niet alleen een eerste ontmoeting met de woning, maar ook met jou als verkoper. Wij vinden het belangrijk om onze verkopers te leren kennen en samen te bepalen welke verkoopstrategie het beste bij jou past. Elke woning en elke verkoopsituatie is anders. Na een verkoopgesprek ontvang je van ons een verkoopvoorstel met een vraagprijs indicatie en geschatte opbrengst.

Wat wij doen als verkoopmakelaar:

  • Wij maken altijd een volledige presentatie van de woning met een hoogwaardige fotoreportage, professionele video, 2D & 3D plattegronden en een passende verkooptekst. Al het beeldmateriaal wordt gemaakt door onze eigen vakfotograaf Hannah.

  • Ons team maakt een eigentijdse mediacampagne op Facebook en Instagram.

  • Naast publicatie op o.a. onze website, Funda & VBO, werken we met een digitale brochure in de vorm van een eigen website voor de woning.

  • Wij doen alles in goed overleg, van het inplannen van de bezichtigingen tot aan het afstemmen van het biedingsproces.

  • Na verkoop stellen wij een koopovereenkomst op, houden contact met de koper en zorgen voor een soepel verloop tot en met de overdracht bij de notaris.

Bij Van Stenwic zijn we flexibel ingesteld en kunnen snel schakelen omdat we geen gebruik hoeven maken van externe mediabedrijven. Hierdoor kunnen er altijd eenvoudig aanpassingen worden doorgevoerd aan bijvoorbeeld de fotoreportage. Staat jouw woning eenmaal online, dan gaan wij ondertussen niet stil zitten, maar zijn actief opzoek naar de koper van jouw woning.

Van appartement tot woonboerderij, wij kunnen je met raad en daad bijstaan. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de hoogste vakbekwaamheidseisen. Het lidmaatschap van de VBO en onze SCVM-certificering zijn daarbij een extra garantie.

Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Benieuwd naar de ervaring van andere verkopers? Bij de reviews vertellen ze het in tekst en video.

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact met ons op